Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Wanneer je een bestelling plaatst via onze webshop of de mail bij KB Creative verklaar je jezelf akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Verzend- en verpakkingskosten

Verzendkosten van uw bestelling worden bepaald door PostNL. Bij lichtletter bestellingen binnen Nederland vanaf 3 letters of meer zijn de verzendkosten gratis. Verder berekenen wij geen verpakkingskosten zoals verzenddozen of noppenfolie.

Ruilen en retourneren

Op standaardproducten uit de webshop heb je veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen van je bestelling. Binnen deze 14 dagen kun je de artikelen aan ons retour zenden, mits in onbeschadigde staat, ongeopend en in orginele verpakking. Je kunt dan kiezen voor een andere bestelling of je krijgt je betaling retour. Kosten van beschadiging en vermissing zijn voor je eigen rekening. Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour gestuurd worden.

Klachten/Garantie

Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heb je een maand standaard garantie op je product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van het product. We streven ernaar 100% tevreden klanten te hebben en hebben kwaliteit & service hoog in het vaandel staan.

Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: vergeet je ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij je de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder (PostNL) ook zelf zorgvuldig in acht te nemen, zie http://www.postnl.nl/algemene-voorwaarden/
Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt je garantie en behouden wij ons het recht voor je aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden je de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.

Prijsafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen je bij prijswijzigingen inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van wat je op onze site gezien of gelezen hebt, dan kun je een e-mail sturen naar info@kbcreative.nl of info@bosscheronline.nl.